Shines Hair Design & Beauty Studio business logo picture

Shines Hair Design & Beauty Studio


Information
Claim business

新山一站式服务:专业发型设计,离子烫,数码烫,韩式粉雾眉,美瞳线,修复已损坏发质护理,电眼睫毛,洗眉,祛斑,晚宴彩妆,专业美容护理,养发治疗脱发护理,永久除毛,草药点痣…


Service /Price Details

HAIR SERVICES -Scalp Hair Loss & Dandruff Treatment -Hair Cut Design -Bamboo Repair Hair Rebonding & Perming -6D Hair Color & Hight Light BEAUTY SERVICES -Bridal & Dinner Make-UP -Facial Treatment for Acne & Pigmetion -Herbal Remove Mole,Freckles,Sun Spot,Caruncle,Naevus,Oil Seed,Choosma,Sebortanle. -Pedicure & Madicure EYE & LIP SERVICES -Silk Line EyeBrow Embroidery -Invisible EyeLiner Embroidery -Trim EyeBrow & Waxing -Korean Crystal Lip Embroidery

Reviewer profile
4.3
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
first time ke facial salon ini pun sebab tak tahan malu bila orang tegur muka saya teruk sangat.bila sampai je kat sana saya disambut dengan baik dan 
bila stafnya check apa masalah muka saya dan dia bawa pergi ke bilik perhhh 
rasa berdebar juga sebab first time buat.selepas buat muka saya dah kurang sikit
dan kulit nampak sihat dan bermaya.
lepas ni boleh buat lagi sebab harga pun tak adalah mahal sangat.
by