Suzana Norlihan Binti Alias

27 Reviews

Profile
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Reliable
  • Value of Money
  • Availability

I am so satisfied with her. Very very good and reliable.

by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Reliable
  • Value of Money
  • Availability

Suzana Norlihan banyak mengendalikan kes-kes yang hebat dan beliau merupakan salah seorang peguam yang berjiwa besar dan berhati mulia dalam membantu anak guamannya.

by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Reliable
  • Value of Money
  • Availability

Menurut informasi dari Utusan, Suzana Norlihan Binti Alias merupakan seorang peguam bela, telah secara suka rela untuk mengambil alih sebuah kes secara "Percuma" setelah Mah Soon Sin iaitu peguam bela, menarik diri dari mewakili yang tertuduh iaitu Mohd. Yusof.

Belau berbuat demikian kerana berasa tidak berpuas hati dengan tindakan Mah Soon Sin yang menarik diri dan kata beliau, dalam kerjaya sebagai seorang peguam seharusnya tidak memilih.

Tindakan beliau benar-benar mengagumkan ramai pihak. Semoga usaha murni beliau dapat dicontohi oleh para peguam yang lain dan mungkin masyarakat juga.

by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Reliable
  • Value of Money
  • Availability

Saya berada dalam mahkamah di shah alam. Tiba2 peguam ni masuk dan duduk depan. Masa itu hakim sedang berurusan dengan seorang tertuduh india untuk kes bunuh. Bila hakim tu cakap dengan tertuduh itu bahawa perlukan 2 minggu untuk mahkamah carikan peguam yang boleh kendalikan kes bunuh, tiba2 peguam ni bangun dan cakap "saya ingin ambil kes ini dan buat secara percuma". Mashaallah... memang saya terkejut. Dia cakap dia bukan peguam dalam senarai lantikan mahkamah. Jadi dia sanggup buat secara percuma kerana bimbang nyawa menjadi taruhan sekiranya yang dilantik itu tidak begitu bagus. Sungguh baik peguam ini. Saya rasa sangat kagum dengan hati mulia beliau. Saya tiada contact no dia. Jadi saya google namanya.

Very good dan impressive.

by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Reliable
  • Value of Money
  • Availability

Well done.

Reliable defence attorney and willing to help others.

by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Reliable
  • Value of Money
  • Availability

Ada lagi mulut-mulut jahat yang suka buat fitnah pasal peguam ni. Saya dah jumpa dia face to face. Memang tegas. Sangat bagus. Sebelum ni ada yang tuduh dia buat kerja tak bagus. Tapi bila saya siasat2, sebenarnya customer yang salah tak bayar fee dia. Ada sorang peguam lelaki ni nama Hidhir siap buruk2kan dia. Rupa2nya dia frust sebab Puan Suzana tak nak ambil dia jadi partner sebab dia penipu. Dia juga tipu ayah saya. At last Puan Suzana yang tolong kami sekeluarga. Tak baik fitnah Puan Suzana. Check dulu sebelum nak percaya. Orang dengki kat Puan Suzana sebab memang dia bagus. Itu yang sebenarnya.

by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Reliable
  • Value of Money
  • Availability

Thank you for everything.

Great result from great lawyer.

Very experienced criminal lawyer.

And a very reliable one too.

Nothing much I can say other than millions of thank you.

by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Reliable
  • Value of Money
  • Availability

I am satisfied. Good and great job. Worth it.

Bertha again puan. Thank you puan.

by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Reliable
  • Value of Money
  • Availability

Great job!!!

by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Reliable
  • Value of Money
  • Availability

Dear Ms Suzana

Thank you. Great and excellent job. My family and I are absolutely grateful to have found u during our journey struggling to safe my brother's life.

by