Suzana Norlihan Binti Alias

23 Reviews

Profile
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Reliable
  • Value of Money
  • Availability

Well done.

Reliable defence attorney and willing to help others.

by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Reliable
  • Value of Money
  • Availability

Ada lagi mulut-mulut jahat yang suka buat fitnah pasal peguam ni. Saya dah jumpa dia face to face. Memang tegas. Sangat bagus. Sebelum ni ada yang tuduh dia buat kerja tak bagus. Tapi bila saya siasat2, sebenarnya customer yang salah tak bayar fee dia. Ada sorang peguam lelaki ni nama Hidhir siap buruk2kan dia. Rupa2nya dia frust sebab Puan Suzana tak nak ambil dia jadi partner sebab dia penipu. Dia juga tipu ayah saya. At last Puan Suzana yang tolong kami sekeluarga. Tak baik fitnah Puan Suzana. Check dulu sebelum nak percaya. Orang dengki kat Puan Suzana sebab memang dia bagus. Itu yang sebenarnya.

by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Reliable
  • Value of Money
  • Availability

Thank you for everything.

Great result from great lawyer.

Very experienced criminal lawyer.

And a very reliable one too.

Nothing much I can say other than millions of thank you.

by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Reliable
  • Value of Money
  • Availability

I am satisfied. Good and great job. Worth it.

Bertha again puan. Thank you puan.

by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Reliable
  • Value of Money
  • Availability

Great job!!!

by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Reliable
  • Value of Money
  • Availability

Dear Ms Suzana

Thank you. Great and excellent job. My family and I are absolutely grateful to have found u during our journey struggling to safe my brother's life.

by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Reliable
  • Value of Money
  • Availability

Terima kasih puan kerana berjaya selamatkan suami saya dari semua pertuduhan. Suami saya juga telah berubah. Dia cakap puan bukan sahaja hebat lawan kes tapi hebat dalam mengubah penjenayah menjadi seorang yang baik. Tak pernah jumpa peguam seperti puan. Sangat berbeza.

Semoga Allah merahmati dan memberkati puan.

by
Reviewer profile
1.0
  • Experienced
  • Reliable
  • Value of Money
  • Availability

Hmmm...

by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Reliable
  • Value of Money
  • Availability

I am really satisfied with her service. Tq so much for saving my son. May god bless u.

by
Reviewer profile
3.0
  • Experienced
  • Reliable
  • Value of Money
  • Availability

0132098101 personal no puan suzana..sgt tegas org nye bila jalan kes. Tp bila kt luar lembut jer. Alhamdulillah syukur allah temukan dgn puan

by