16 Reviews

Profile
Reviewer profile
1.0
  • Experienced
  • Reliable
  • Value of Money
  • Availability

Hmmm...

by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Reliable
  • Value of Money
  • Availability

I am really satisfied with her service. Tq so much for saving my son. May god bless u.

by
Reviewer profile
3.0
  • Experienced
  • Reliable
  • Value of Money
  • Availability

0132098101 personal no puan suzana..sgt tegas org nye bila jalan kes. Tp bila kt luar lembut jer. Alhamdulillah syukur allah temukan dgn puan

by
Reviewer profile
3.0
  • Experienced
  • Reliable
  • Value of Money
  • Availability

boleh sy dptkan no personal puan suzanna..

by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Reliable
  • Value of Money
  • Availability

Yes I agree with my friend Ella Golan. We are from Nigeria n we found out bout this lawyer from our friend in International Islamic University Malaysia. She has saved the life of Ella's brother and we really thank her for that.

by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Reliable
  • Value of Money
  • Availability

Today Ms Suzana has saved my brother from death sentence. Tq and may god bless u. Keep up the good work. Yr firmness and braveness were really amazing. I really admire the way u handle this case. Tq again.

by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Reliable
  • Value of Money
  • Availability

Jutaan tq. My friend ada kes jenayah. So dia dapat no fon peguam ni dr facebook sebab kawan2 cakap dia ni bagus sgt. Mula i tak percaya sebab dia perempuan. Tapi kawan2 cakap dia memang bagus dalam handling kes jenayah. Bila i tengok sendiri dia buat kes, really impress!!! Betul! Memang bagus sangat2! I paling suka bila dia soal saksi. Memang terbaik la. Kecik2 cili api. Baru i tau dia ni dah jadi peguam sejak tahun 2000 lg so mmg experience la. Bila jumpa sweet sangat and nampak muda. Dia sanggup spent time bagi my friend advice secara menyeluruh which lawyer lain (5 orang lawyer kami jumpa sebelum dia) yg kami jumpa tak mampu nak bagi. Memang nampak lemah lembut tapi bila dia buat kes dalam court macam SINGA!!!! Tak sangka sgt garang dan berani! Kes my friend ni, saksi polis semua jadi contradict sesama mereka bila disoal oleh dia. Salute la kat dia!!!! Well done sb berjaya lepaskan kawan i. So kawan i ni takde la kena penjara dan takde rekod jenayah. Lepas dan bebas kata hakim mahkamah. Tq sekali lagi puan suzana. I will always remember u and jadi sumber inspirasi untuk berani tegakkan keadilan walaupun dia kelihatan sangat kecil molek.

by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Reliable
  • Value of Money
  • Availability

I get to know ms Suzana from my friend who once used her service in 2002. My son was charged for criminal case that can be hanged if he lost the case. Before I met ms Suzana, I have appointed 2 male lawyers. They looked convincing but I really regretted appointing them. Both of them asked my son to plead guilty after taking my money. But when I met ms Suzana, she told me that my son has a high chance of winning. She even spent time to explain everything to me and what's the defence that my son should put in his case. I am very satisfied. My son now is a free man and with clean record. Eventhough ms Suzana said I should thank God, I still want to thank her. Tq ms Suzana.

by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Reliable
  • Value of Money
  • Availability

Alhamdulillah... anak saya berjaya dilepaskan dari hukuman gantung. Sebelum saya lantik puan, banyak mulut-mulut jahat yang mengata tentang puan terutama sekali peguam lelaki. Tetapi atas nasihat isteri saya tetapkan hati berjumpa puan. Selepas berpuas hati dengan nasihat dan pandangan puan, saya serahkan kes anak saya pada puan. Terima kasih Puan Suzana Norlihan atas bantuan dan perkhidmatan yang sangat memuaskan. Semoga Allah memberkati puan sekeluarga. Semoga Allah melindungi puan dari semua fitnah mereka yang dengki atas kejayaan puan.

by
Reviewer profile
1.0
  • Experienced
  • Reliable
  • Value of Money
  • Availability

ermm

by
loader_gif