Suzana Norlihan Binti Alias business logo picture

Suzana Norlihan Binti Alias


Information
Claim business

Suzana Norlihan Binti Alias is a lawyer since July 19,2001 currently practicing in Suzana Norlihan & Co., Kuala Lumpur branch, Kuala Lumpur. You may reach Suzana Norlihan Binti Alias at 03-21165980.

Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Reliable
  • Value of Money
  • Availability

Jutaan tq. My friend ada kes jenayah. So dia dapat no fon peguam ni dr facebook sebab kawan2 cakap dia ni bagus sgt. Mula i tak percaya sebab dia perempuan. Tapi kawan2 cakap dia memang bagus dalam handling kes jenayah. Bila i tengok sendiri dia buat kes, really impress!!! Betul! Memang bagus sangat2! I paling suka bila dia soal saksi. Memang terbaik la. Kecik2 cili api. Baru i tau dia ni dah jadi peguam sejak tahun 2000 lg so mmg experience la. Bila jumpa sweet sangat and nampak muda. Dia sanggup spent time bagi my friend advice secara menyeluruh which lawyer lain (5 orang lawyer kami jumpa sebelum dia) yg kami jumpa tak mampu nak bagi. Memang nampak lemah lembut tapi bila dia buat kes dalam court macam SINGA!!!! Tak sangka sgt garang dan berani! Kes my friend ni, saksi polis semua jadi contradict sesama mereka bila disoal oleh dia. Salute la kat dia!!!! Well done sb berjaya lepaskan kawan i. So kawan i ni takde la kena penjara dan takde rekod jenayah. Lepas dan bebas kata hakim mahkamah. Tq sekali lagi puan suzana. I will always remember u and jadi sumber inspirasi untuk berani tegakkan keadilan walaupun dia kelihatan sangat kecil molek.

by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Reliable
  • Value of Money
  • Availability

Today Ms Suzana has saved my brother from death sentence. Tq and may god bless u. Keep up the good work. Yr firmness and braveness were really amazing. I really admire the way u handle this case. Tq again.

by