Klinik Pergigian Dan Surgeri Nooriah

4 Reviews

Profile
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Tempat yang selesa, Layanan mesra alam, peralatan serba baru dan harga yang berpatutan.
by
Reviewer profile
3.4
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Superb best layanan 1st class sampaikan leh tolong bayarkan parking kete masa buat gigiamboiii... Luckily ada sorang cancel appt so taklah lama benor menunggu, mmg ghamai ekk yerlaa best sini!!!
by
Reviewer profile
3.9
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Doctor Nurul sangat baik dengan pembantu dia tak tau sape nama.. drama juga semalam, lepas kena bius teros menggigil 1 badan sampai doktor suruh tutup aircond, assistant doctor suruh tarik nafas dan rileks, takut karang tiba tiba panik susah.. hahaha.. bila dah kebas sempat saya mengambil tisu dan tutup mata.. hihihihi gaya Mira anak Eryn.. hahaha.. sambil tu tangan meraba nak pegang tangan assistant doctor tuh.. sekejap sangat, tak sampai berapa minit dia bukak tisu kat mata, dah siap katanya.. hahaha.. Siap terima kasih kat doctor, terima kasih kat assistant doctor tuh sebba kasik pinjam tangan.. deme gelak gelakkan jah saya nih.. chait!! hehehe Pada sesiapa yang ada penyakit takut dengan doctor gigi seperti saya saya highly recommend klinik ni kat kamu semua..
by
Reviewer profile
4.1
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Nak dijadikan cerita. Doctor Nooriah tu memang best. Tak sakit langsung dia buat. Nak inject bius pun cam bercinta.. Slow slow and penuh lemah lembut. Interaction dia ngan pesakit pun amat bagus. Bercakap macam orang bercinta gak. Psychological method, nak pesakit rasa selesa and tenang.
by