Klinik Pakar Kulit Md Noh

32 Reviews

Profile
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

dulu kulit terbakar 7 tahun yang lepas, pkai ubt doctor noh 3 bulan pulih tanpa kesan. sekarang berubat lagi tp sebb jerawat. now dah kembali pulih (7 bulan berubat) mahal sikit tapi berkualiti. ubat nk cantik mmg la mahal. so sapa sapa nk beli yang cheap tu pergi la cri kedai lain tp kualiti tak tau. nk cntikkn kena keluar modal. ubt kulit atau kecantikan mmg mahal. ubat ni tak de jual kat pharmacy. sbb ada guide nak pakai. so kalau pkai kejap mmg tak berksan. 7-8 bulan baru Nampak. sabar , modal tu kalau mahal tp berkualiti x pe. mana ada barang canti jual murah beb

by
Reviewer profile
3.0
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Mahal tapi berkualiti. saya guna ubat product untk kulit wajah dimana badan saya mempunyai masalah hormone, jadi kulit wajah saya penuh jerawat yang besar dan scar yang banyak. sy berubat ke klinik dia sendiri dari buln 01.03.2017 sehingga sekarang. Alhamdulillah semakin pulih, dah cerah, jerawat pun x de. saya sangat berpuas hati walaupun hanya mahal sedikit tetapi berkualiti. kalau korang nak tau ubat kecantikan memang mahal, saya dah banyak pergi, tapi nak cari yang berkualiti susah. So sesiapa yang ada masalah kulit pergila jumpa dia. Berubat biar sembuh. jgn pakai sekejap dah berhenti. ubt utk kecantikan dan kulit memang mahal, saya tahu sebab bf saya doctor, cuma dia tak ada sijil utk bahagian kecantikan atau pakar kulit. so sy memang tau bab2 harga ni. Doktor Pakar Kulit Noh tak mahal mana pun, hanya mahal sedikit tetapi ubat dia tak pernah menyedihkan. Saya juga pesakit dia semasa umur saya 15 tahun (now 28 tahun) , seluruh kulit tangan terbakar terkena percikan meriam ketika bermain di kampung, Habis tangan mcm kulit terbakar, rambut serupa botak, dan kening terbakar hanya sepintas 5 saat benda tu berlalu. Saya berubat di Pakar Noh, hanya 3 bulan kulit saya kembali sepulihnya dan tiada kesan, Alhamdulillah. ini cerita bukan main main tau. So kalau korang rasa ubat dia mahal aku rasa salah kut. sbb ubat dia sangat bagus. kadang aku g kena 500, kadang 600, kadang 300. ikut pada ubat yg akuu amik. sebab kadang aku amik stock utk 2 bulan sbb tak nak pergi dua kali. korang boleh email aku la kalau nk tgok muka aku sebelum ni hingga sekarang. apa yang aku nk ckp ubat dia mmg berkesan. nemousmyra@yahoo.com

by
Reviewer profile
2.6
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
I have try DR NOH - CHEAP, see u about 5 min - then bye2... give medicine. charge rm 300..walauwehhh… My skin got worst. SO i stop.
by
Reviewer profile
3.6
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Sabtu tu bella pergi check kulit ..doktor check kaw2 le..Punca dia rupanya aku alahan besi..pin tudung penyebab dia sebernanya..oh tidak! aku yg tak amik tau sebelum ni gatal pon sapu ubat rupanya diri ni tak dapat terima dan mulalah naik sampai ke muka...alhamdulillah lepas makan ubat,sapu krim,pembersih muka dari doktor kulit aku sihat balik..dan hilang tompok merah tu!
by
Reviewer profile
3.1
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
consultant n ubat2 kne rm300..tebeliak gakla tp nk baik punye pasal..tutup mata
by
Reviewer profile
3.7
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Mahal juga..klinik ni kt kebab tu..kawan ofis selalu kt situ buat rawatan jerawat..so far resultnya bagus.saya bawa anak yg umur 5 tahun tu ada tumbuh bintik bintik kt badan dh lama dh.doc kata virus
by
Reviewer profile
3.1
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Dia yg suggest jumpa Dr. Noh specialist dermatology Ampang Puteri..Doc dia hari tu..masa dia kene alergik kulit muka.. memang ternyata ubat makan lebih dr ubat sapu..YES! yg ni saya nak..Dalaman dia penting..Memang semua ni drug..boleh bertahan sementara..tapi at least boleh legakan kesakitan Sopea yg sememangnya dh lame derita..Bkn ape, dah macam2 ubat saya guna..dari bhn kimia, dadah, tradisional, natural products..it takes a lot of times utk pulih..Ni lah saya kata berbelah bahagi perasaan tu..U ollls boleh imagine x?? what should i do???? Tak boleh nak describe perasaan sy kt u olls..:( Okey lah, back to doctor..Doc Noh ni skin specialist kat Hospital Ampang Puteri..dikenali jugak orgnya..selalu masuk paper bg talk/share article about penyakit kulit..terutama ekzima..dia jugak pakar jerawat tau..sape ada mslh jerawat serius boleh juga jumpa dia..hihi Tapi saya tak pergi ke Ampang Puteri..Saya ke klinik dia sendiri.. Dah call klinik sendiri & memang tau Doc ade hari Rabu dr jam 10.00pg - 1.00 tghari je..sbb lepas tu dia di Ampang Puteri plak..sebelum tu di Hospital Tawakal.. Okey, lokasi dia kat JLN TAR..Wisma Ebrahim..sebelah Kamdar..dekat dgn Cineplex..:) Ambik nombor..luckily NO.1 dpt..memang kami plan awal2 pg dah nak ke sane..amik kak BB kat opis & zass ke Klinik Pakar Kulit Md Noh..sebab lepas tu q adalah panjang okey..Dh la doc ade smpai kul 1 jek. Hasil penerangan & perbincangan doc semua barulah rs mcm ooooo..ye la kan, doc pakar..TOP pulak tu..tapi saya tanya jugak psl TSW, steroid addicted, bahaya steroid semua tu..dia pun explain lah kan..biasalah doc..mane nak menidakkan science..huhu tapi tak pelah, ni keputusan yg saya dah ambil.. Detail explanation by doctor sy tak kongsikan eh..sbb xpndai nk cerita..sbb ritu doc siap tunjuk gambarajah lapisan kulit..huhu Cuma dia cek seluruh badan Sopea dengan kanta besar siap berlampu wok! Dari pintu masuk bilik dia, Doc dh ckp Sopea Ekzima Atopik which is means Ekzima dari keturunan/baka..bukan dari certain makanan..cuma certain makanan boleh menyebabkan keadaan dia bertambah buruk.Cth : Telur, Seafood,Ayam maybe,Susu lembu Saya request nk buat blood test utk alergy test..Utk tau lebih detail ape yg sebenarnya dia alergic..at least kita boleh tahu & avoid benda tu..Tapi Doc tak sarankan ms tu..sbb bdn Sopea banyak luka..especially kat lengan/tgn dia..takut kuman merebak & boleh menjejaskan results nanti.. Doc suggest bila dah ok, baru buat blood test..Anggaran blood test dlm RM400-500..depend berapa ujian nk buat.. Masa jumpa Doc tu, Sopea tgh super duper gatal..sampaikan nak dgr ckp Doc pun mcm kelam kabut..yelah, duk garu Sopea lg..nak dgr explanations Doc lg..nk tnya Doc lg..hehe..pening sikit time tu.. Tapi Doc tgk keadaan Sopea masa tu, dia kata Ekzima Sopea kronik..bahaya..Kalau biar lg lama dia akan bertambah buruk & boleh bahayakan sistem bdn sbb kuman boleh masuk dlm darah. Ye la kan, ms tu Sopea byk luka..pastu ada pra nanah..air bisa non stop keluar.. Ubat sapu yg Doc bg, 1 ade steroid 1 xde steroid..Sapu ikut arahan doc & jgn memandai sapu..doc kate..mcm kat Annur ritu, krim yg dia bagi lagi teruk..semua steroid & salah penggunaan..
by
Reviewer profile
3.3
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
doctor pakar kulit di Kuala Lumpur, Klinik Kulit Md Noh. Pernah datang sini masa kecik2 dulu. Eh maknanya aku pernah sakit kulit kecik2 dulu juga. Ha ha ha. Doctor tu check2 , dia Tanya aku ada gatal2 kat mana lagi. Aku bagitahu aku alergik besi. Nah lepas tu dia kata aku ada eczema dengan besi. Then dia bagi list makanan2 yang aku tak boleh makan atau patut avoid. Dalam list tu ada coklat. OMG! Then baru aku sedar, sebelum tu bos ada belikan sorang satu coklar bar yang besar dari Australia dan aku melantak sensorang. Lepas tu baru aku tahu sebab melandanya serangan eczema yang dasyat kali itu. Makan ubat yang dia bagi dan Alhamdulillah pulih kembali. Aku simpan ubat pil yang dia bagi sebab kalau rawatan kat situ, memang mahal la cas dia. Masa aku pergi tu kena dalam RM250 kot.
by
Reviewer profile
3.4
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Dr Md Noh is an extremely good and experienced Dermatologist. His many man-years of experience saved my life from a very critical rare disease just by looking at the symptoms - sporotrichosis Dr mmg masuk lambat, because dia rounding ke Hosp Ampang Puteri n Tawakkal dulu.. so just be patient.. nak cepat sila la datang kol 7am.
by
Reviewer profile
4.0
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
The best skin specialist in town..whole family been using his service for years since i was a kid...a doctor with a kind n friendly face
by