Klinik Mediviron Wisma UOA

9 Reviews

Profile
Reviewer profile
1.0
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
be careful, the doctors know very well how to lure you in good talk and show you hope, I spent over 6k went over hair treatment, before I paid, everyone was very confident, after I paid, suddenly the 'result may vary for each patient' scenario comes in. I would stay clear of this clinic, pls exercise caution when you visit, be extra vigilant before you pay! I am a very Very VERY disappointed patient who paid good money down the drain!
by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
service is extremely good and we feel homely environment. The staffs are very kind and humble.
by
Reviewer profile
3.7
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
called for an interview. the receptionist who answered was helpful... got my questions answered but couldnt make an appointment ASAP. the doctor's schedule was full.. i will call back soon to get an appoointment..
by
Reviewer profile
4.1
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
The best Drs are the ones who understand your vanity and don't judge you. If you're into preserving your youthful looks, I highly recommend them.
by
Reviewer profile
3.9
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
I had full confidence with Dr. Lashela with her expertise and experience I am looking forward to my 5th laser treatment in 2 weeks time.
by
Reviewer profile
3.9
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
The staffs are friendly, the ambience of clinic does not look like clinic. It is very relaxing, takes my mind away off the headache!!!! I definitely recommend others of this Mediviron UOA Clinic.
by
Reviewer profile
3.9
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
I can see result obviously after 1 session. All the doctor, beauty consultant n nurse r very friendly n nice.
by
Reviewer profile
4.2
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Excellent service and very affordable. Doctor took time to explain reccomended treatment and didnt push me to do anything I didnt want to. Surely recommend to friends
by
Reviewer profile
4.2
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
untuk treatment medlite ni aku purchase kupon dari Groupon dengan harga RM158 instead of RM1800. Bayangkan berapa banyak bezaaaaaa tu? Ingat aku gile nak bayar sedebuk 1800 hengget tu. Boleh tapi kena kumpul duit slow slow. Dr Chen Tai Ho yang buat laser untuk aku ialah seorang pakar aesthetics yang paling sempoi pernah aku jumpa selain Dr Edwin di Sunway :D. Sempoi dia merangkumi cara percakapan yang bersahaja dan tidak poyo sebagai doktor di mana dia layan aku sebagai patient ni macam kawan kawan. Segala pertanyaan aku dijawab dengan jujur, ikhlas dan jelas sambil tersenyum ceria . Tak pernah pun satu soalan aku diabaikan walaupun thru email. Email aku dijawab sedetail detailnya supaya aku yang kadang kadang slow ni boleh tangkap. Dr Chen yang sangat handsome ni jugak fasih berbahasa Melayu, so takde la asyik nak speaking London je...letih dik non walaupun Muet aku Band 5 tapi aku ni orang Malaysia. Lain la aku dok Amerika sana boleh la nak English segala. Besides, consultation fees die FOC. kau tanye la seribu soalan pun charge die masih lagi nan adooooo! Scan muka pun FOC! Ape lagi? Minum sementara nak tengok muka dia yang handsome rawat kau tu jugak FOC! Sebagai patient, keselesaan itu penting sebab kadang kadang kalau doktor terlampau serious kita jadi malu nak bagitahu masalah kita yang kadang kadang sangat merunsingkan kepala otak dan mengurangkan keyakinan diri. Jadi, kalau korang ada masalah and takut untuk pergi jumpa doctor sebab takut sangat tengok harga rawatan laser yang boleh cecah ribu ribu ringgit, apa kata email dulu masalah korang and mintak solution dari doktor dan ask Dr Chen to quote harga treatment yang ditawarkan (time ni fikir dan pilih yang mana treatment yang korang rasa mampu nak bayar) . Kemudian wajib pergi consult so that doctor tahu masalah sebenar. Itu tips terbaik, sebab kalau seribu kali cakap kat email tapi tak tunjuk the real problem pun susah jugak. Doctor bukan robot nak imagine masalah korang, doctor hanya membantu menyelesaikan masalah je ye. Bear in mind but do trust me, he is the best aesthetics doctor in town! Love you doc!
by