13 Reviews

Profile
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Efficiency
25.1.2018 menggunakan servis perpindahan dari Jembal Movers.Perkhidmatan sangat bagus.Sangat rekomen untuk sesiapa yang ingin berpindah.
by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Efficiency
Alhamdulillah dapat menggunakan khidmat dari Jembal Movers pd 9/1/2018 dari Shah Alam ke Bandar Baharu Kedah..lori 5 ton dan 3 org pekerja, pekerja yg cekap, pantas dan lancar serta senang berurusan..tima kasih dan smoga success
by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Efficiency
Staff sgt kecik dan kurus tapi bertenaga.Kerja pemindahan yang lancar dan selamat.Cara penyusunan barang baik dan kemas. Very recommended.They work so professional and am a happy customer. Good Job Jembal Movers !!!
by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Efficiency
Servis yang sangat terbaik. sy guna servis mereka yg terbaik sekali.. dua hari berturut2 guna khidmat mereka.. baik sangat.. aidil yus ikwan khairey nuar nuar. Anda cemerlang..dh pkl 12mlm pun sanggup angkat brg .. terima kasih!!!! Khidmat pertama : angkat sampah sbnyk 3tan ; khidmat kedua : angkat barang2.. contact pok nik bosnya..tq sbb akk msg pkl berapa pun terima job akk..
by
Reviewer profile
1.8
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Efficiency
Not a smooth discussion as expected. Please upgrade lantik satu staff yg tahu how to communicate wit customer professionally.
by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Efficiency
Alhamdulillah. Good job to this team. Wpun dtg lewat spg yg dirancang, tp semua berjln lancar dan melaksanakan kerja dgn sebaik mungkin
by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Efficiency
Profesional dan mesra Hubungi Untuk dapat quotation cepat je WA dibalas dan diberi nombor person in charge Terus site visit tengok keperluan Diberi cadangan 2 Lori dan sekian harga. Faham-faham Harga profesional Memang menangis poket tapi En Azuad Cuba atur supaya bajet tu menepati konon Kami Nak bawa 1 Lori je selebihnya Kami angkut sendiri. Hahahaha Tapi cubalah angkut sikit-sikit pun Memang menangis ini kerja profesional elok Kita serah je pada mereka Hari dijanjikan tetap sampai Dua lori Jeng jeng !! Memang penuh la barang Kami banyak. Kalau satu Lori menangis tak muat. Pukul 9.30 Tepat Sampai hampir pukul 6.30 ptg pekerja selesai semua. Profesional ceria. Suami paling suka sebab , pekerja hanya guna lif kontraktor yang dik has kan Untuk Angkat barang. Walaupun rumah ni ada tiga lif . Jujur kan? Amanah, sebab Kalau guna lif lain tu dah menyalahgunakan Hak penghuni lain. 5 bintang Dengan extra servis, Janji ditepati Memang terbaik. Ada rezeki semua orang patut menyimpan duit pindah ambil pakej platinum. Cuci kaki je masuk rumah rehat?? AIhamdulillah Semoga maju Jaya bisnes nya dan menawarkan servis terbaik. Lepas tu kan!!! Kami Ada baca review tak best tu jadi sebagai Pelanggan bila tanya Jembal tak menafikan tapi menjelaskan wow wowww so InsyaAllah Doa yang baik sangka baik dapat yang baik
by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Efficiency
Sangat2 berpuas hati dengan servis dan masa pekerja tuan. Penjagaan barang yang rapi dan efisen. Cermat dan kemas!...Harga yang sangat berbaloi.
by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Efficiency
First time dalam bertahun-tahun pindah rumah,dapat movers yang tepati masa. Pukul 10 pagi tepat dah sampai kat security. Sangat reliable, boleh dipercayai, tiada barang yang rosak/pecah. Highly recommended! Next time pindah definitely with Jembal Movers!
by
Reviewer profile
1.0
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Efficiency
agreement and setting semua dah cantik, skali yg dtg lori and pekerja x sama mcm ape yg dijanjikan.. main sub-sub keje ke org lain.. syarikat main lepas tangan je ckp lori xdela.. pekerje susah nak cari la. such unprofessional excuse and bad management.. indah janji dari implementation
by