Hospital Teluk Intan

9 Reviews

Profile
Reviewer profile
1.0
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Parking takde tuk orang awam. Buat la 1 section parking tuk staff. So org awam xde la ssh cari parking. Dh la bawak org sakit nk kne jalan jauh. Dah 2018 takde perubahan ke
by
Reviewer profile
5.0
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Khidmat layanan profesional. Semalam saya menghadiri temu janji di Klinik O&G, layanan sgt mesra dan profesional. Kealpaan sy menyediakan GL telah diselesaikan dgn pantas oleh staf bertugas. Khidmat nasihat dan prosedur dilakukan oleh doktor dan jururawat sgt profesional. Penerangan doktor sgt jelas dan terperinci. Teruskan usaha kalian. Insyaallah kita akan bertemu lagi.
by
Reviewer profile
4.0
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
The doctors and nurses at the Klinik 3 (orthopedic) were good. They were doing their job well.
by
Reviewer profile
3.0
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Sepanjang saya berurusan dgn pihak hospital jelas sikap profesional kalangan kakitangan ..jururawat ...doktor ..sedikit imej tercalar antaranya sikap kakitangan bermotor parking sesuka hati ... kempen morokok gagal ...sepatutnya keseluruhan kawasan hospital sifar rokok ...ketegasan kurang ... terutama warga Hospital Teluk Intan.
by
Reviewer profile
4.0
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
3 days 2 nite at warded A1, Hospital Besar Teluk Intan.I feel that there has been a tremendous change from the staff and doctor from Emergency untill i am here in the ward. The staff nurse is excellent, friendly, warm only find the initial staff which do the check on the patient at outside the emergency a bit uneasy as not that welcoming and friendly. Other than that i rate its has been an exceed expectation because it has been a lot of change especially on the services rendered. I love ? the services and thank you and thumbs Up to all the nurses in Ward 1A, thank u for making us better and May ALLAH swt Bless You All. Credit to Nur (Nurse ) u rock kak.. good service ..
by
Reviewer profile
1.0
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
tak puas hati dengan dr kecemasan.saya sakit perut truk sbb tu saya ke hospital.sampai je bilik saya disajikan dr.tanya pesakit tak jelas.mcm nk tak layan saya.saya 3 kali ulang pertnyaan dia apa.kat atas meja berhampiran dlm 40cm dari tangan ada handphone.saya tak diberitahu dengan jelas apa sakit saya.Pihak yang terbabit kes saya ialah Dr Hashim : 12/4/2017 : 2.35 a.m saya harap ada tindakan yang boleh diambil sbb saya tak masalah dengan hospital tersebut selama saya mengambil rawatan di Klinik 4 saya dilayan dgn baik.tq
by
Reviewer profile
4.1
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Pegawai keselamatan menjalankan tugas dengan baik dan bertanggungjawab. Namun persekitaran di luar dan dalam kurang menarik dan suram. Kemudahan parkir tidak mencukupi dan kurang terurus. Pintu masuk (first impression) sudah out-of-date.
by
Reviewer profile
4.1
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Alhamdulillah anak saya Puteri Nur Solehah binti Md. Risaudin baru discaj pada 12.12.2016 sebab pembedahan apendiks..terima kasih kepada semua doktor yang terlibat terutamanya doktor bedah,doktor dan nurse di wad 1D kerana memberi perkhidmatan dan layanan yang terbaik untuk anak saya.Saya dan suami berpuas hati dengan layanan yang diberikan. Dihara Hospital Teluk Intan mengekalkan perkhidmatan dan layanan sedemikian...Terima kasih juga kepada doktor dan staff Klinik Kesihatan Bidor, Perak kerana bertindak pantas untuk menyelamatkan anak saya..Sekarang anak saya telah beransuh pulih seperti biasa. Terima kasih semua..Hanya Allah sahaja yang dapat membalas jasa anda semua...
by
Reviewer profile
4.1
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Servis lebih baik dari hospital swasta yang pernah sy pergi.Daripada doktor, nurse,emergency semuanya mengambil berat.prihatin, layanan yg baik, doktor yg sgt mengambil brt pd pesakit dan nurse yg sbr melayan kerenah pesakit. Walaupun keselesaannya tidak setanding Hosp swasta tp servis anda membuatkn sy sgt hargainya.keep it up...
by