Hospital Slim River

  • (7.29/10) Rating Detail
  • Rank 11 of 281 in Hospital

  • Profession :Hospital

  • Phone : +6054526477

  • Fax : +6054526697

  • Hospital Slim River, Slim River, 35800, Perak

14 Reviews

Profile
Reviewer profile
2.7
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Have to wait for more than three hours to get my blood test result whiles waiting at the Emergency Unit.
by
Reviewer profile
4.1
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Very Clean, good facilities, all the staff are friendly and helpful. I delivered all three of my kids here, the recent one is on the 11 of September this year, I delivered at 2.18 a.m, and I'm really thankful to the nurses on duty for being really nice and help me go through the delivery.
by
Reviewer profile
4.2
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
i was at the emergency department with a high fever.. waited for 2 hours to get check-up.. by the time i met the doctor, my fever temperature went down redy.. the doctor jokingly said it was the aircond magic.. he gave me 3 days MC and scolded my trainer for not taking care.. hehe.. 
by
Reviewer profile
4.1
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
terima kasih kepada staff wad10 atas layanan baik anda... patient katil 20 Hj zainuddin bin abd Rahman
by
Reviewer profile
2.3
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
wad 5 (staff ) lgsg xde adab ngan pesakit..senyum pun x.. muka masam... pesakit sakit doktor x amik thu...
by
Reviewer profile
4.1
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Saya prnh dtg mnziarah kwan kwan yg sakit d hospital ni...Semua layanan sangt memuaskn.Nurse pn cantik cntik dn mesra selalu.ok lh tu...trbaik..
by
Reviewer profile
4.1
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Jururawat2 Wad 4 mesra,rajin dan sanggup menolong Mak saya . Bahagian kecemasan cekap dan profesional. Doctor dan pakar memberi bantuan dan nasihat yang ikhlas. Saya bersyukur dapat bantuan terhadap emak saya. Saya pernah masuk hospital swasta tetapi pada penggalaman saya hospital Slim River lebih jauh bertanggungjawab. Terima kasih kepada semua kakitangan Hosipital Slim River yang ikhlas dan sedia membantu. Sekian terima kasih daripa keluarga Ching Tg Malim
by
Reviewer profile
4.1
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
tahniah, kepada semua staf, teruskan perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggan kita. Warga kecemasan, sedia membantu kepada pelanggan
by
Reviewer profile
4.1
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Terima kasih buat Warga Hospital Slim River terutama staf Wad 9 yang berusaha memberikan rawatan yang terbaik kepada pesakit. Khas buat dr Noel, dr Lee juga lain-lain dr serta semua jururawat dan semua staf yang terlibat merawat ayah saya iaitu Tahir bin Maarof (Katil 23-masuk pada 5.8.2014), jasa anda semua akan saya kenang sentiasa. Anda semua adalah staf yang terbaik.
by
Reviewer profile
2.8
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Kalau doktor rehat makan no tak jalan selama sejam. Saya pernah bawa mak saya ke lokasi rawatan kecemasan dah ambil no dari jam 8 mlm pukul sembilan mlm mereka rehat dan no giliran berhenti selama satu jam kemudian disambung pada jam 10 mlm. Memandangkan saya mendaftar ibu saya ke lokasi kecemasan pada hari itu saya nilai hospital ini dengan nilai perkhidmatan 2 bintang daripada apa yang diberikan. Terima kasih
by
loader_gif