Reviewer profile
3.0
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
One of the best Gov Hospitals... easy to excess, accept the parking very hard to find... recommend to park at Stadium Negeri after droping patients at d hospitals
by
Reviewer profile
3.0
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
Jarak antara kemudahan sangat jauh. Parking tetap menjadi masalah utama
by
Reviewer profile
1.0
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

saya pernah teman mak dapatkan rawatan di sini. kena tunggu lama sebelum nama dipanggil. jururawat pula asyik sembang je. kerja lambat.

by
Reviewer profile
2.4
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
Tempat parking untuk OKU diharapkan ditambahkan lagi. Terima Kasih.
by
Reviewer profile
4.2
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
Terima kasih para jururawat, doktor-doktor di Wad 24 yang merawat saya selama 7 hari ini. Layanan terbaik, cleaner pun baik, yang hantar makanan pun baik, semua perfect. Tak tahu nak cari silap mana. Cuma saya harap nanti, wad bersalin di HRPZ2 lebih banyak. Supaya mereka yang menunggu katil kosong dari Labor Room tak menunggu lama. Mungkin rezeki saya. If ada nurse di wad 24 yang baca ni, terima kasih saya ucapkan kerana jaga saya dengan baik!
by
Reviewer profile
3.0
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
Terima kasih atas layanan menjaga dan memantau bapa saya di wad8c..doktor yg memang terbaikkk. Tapi saya kecewa atas layanan di kaunter hasil yang memberikan layanan yg sgt buruk pada ibu saya. Saya harap pihak hospital boleh beri kursus yg setimpal pd staff di kaunter tu agar lebih berbudi bahasa terutama pada orang tua.
by