2 Reviews

Profile
Reviewer profile
4.1
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
一切都很好工作人员都很和蔼也有礼貌
by
Reviewer profile
1.9
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
saya sangat tak berpuas hati dengan layanan nurse di ward 4A. nurse yang jaga dekat ward 4A very very rude. ada yang muka masam macam nak marah bila patient mintak tolong. teruk sangat service yang nurse bagi. kalau penat pun, jangan la bagi muka masam marah tu depan orang. its your job. kalau nurse dekat situ tak boleh nak tolong patient. better tak payah jadi nurse. pergi cari kerja lain. tak mesra langsung. nak orang respect kau, tapi tak respect orang. tak boleh nak cakap baik2, cakap kena tinggikan suara. maybe tak semua nurse macam tu, tapi dalam ward 4A ni betul cabar kesabaran. but doctor excellent. mohon la ambil tindakan dekat nurse macam ni. thank you.
by